Tunnelmia Diabetesmessuilta 2016

Suomen ensimmäiset Diabetesmessut järjestettiin Tampere-talossa 2016 varsin onnistuneesti. Messuilla vieraili yli 3600 kävijää, perjantaina järjestetty ammattilaisten seminaari oli loppuunmyyty.

Kuvia saa käyttää Diabetesmessuista kertovissa markkinointi- ja viestintäaineistoissa.
Muissa tapauksissa, ota yhteys: Taina Hiekkataipale, 040 550 5950 tai taina.hiekkataipale@expomark.fi

Kuvat: Eevariikka Ruopas

Janne Juvakka
Diabetesliiton toiminnanjohtaja Janne Juvakka päivän avauksessa.

Wilma Schlizewski
Wilma Schlizewski perjantain juontajana.

Luento
Luennoille oli hetkittäin enemmän tulijoita kuin saliin mahtui.

Palkitut
Vuoden diabetesteko -palkinto luovutettiin Hyvinkään kaupungin sosiaali- ja terveystoimi kotihoidon ja asumispalveluiden hoitajien kouluttamisesta insuliinihoidon turvalliseksi toteuttamiseksi. Palkinnon vastaanottivat Diabetesmessuilla diabeteshoitaja Tarja Mattila, diabeteshoitaja Ritva Ryhänen, diabeteshoitaja Eija Rontu, diabeteslääkäri Teija Nyandoto ja diabeteslääkäri Susanna Satuli-Autere. He yhdessä toteuttivat Hyvinkään kotihoidon työntekijöiden innovatiivisen koulutuksen. - Lähtökohta oli se, että kotihoidossa ilmeni tietyntyyppisiä haittatapahtumia toistuvasti. Kotihoidossa työntekijät vaihtuvat usein ja heillä on vastuullaan vaikeahoitoisiakin potilaita, diabeteslääkäri Susanna Satuli-Autere kuvasi lähtötilannetta.

Hypokoira
Diabetesmessuilla pääsi tapaamaan myös nelijalkaisia ammattilaisia. Koirat olivat osastoilla, kiertelivät tapahtuma-alueella ja esimerkiksi hypokoiranäytös oli niin suosittu, että kaikki halukkaat eivät ensimmäiseen näytökseen sopineet. Kuvassa labradorinnoutaja, joka työskentelee opaskoirana.

Meikki
Hyvinvointia ja kauneutta messuilta.

Mittaus
Tapahtumassa oli mahdollisuus osallistua erilaisiin testeihin ja mittauksiin.

Näyttelyalue
Näyttelyalueella oli paljon mielenkiintoisia tuote- ja palveluesittelyjä.

Pirjo Ilanne-Parikka
Sen lisäksi, että Diabetesliiton lääkäri Pirjo Ilanne-Parikka antoi tapahtumassa erittäin mielenkiintoisia ja asiantuntevia luentoja, hän kierteli messuilla hakemassa vinkkejä omaan työhönsä.

Diabetesliittomaailma
Diabetesliitto-maailmassa tapasi Diabetesliiton ammattilaisia.

Ideapuu
Ideapuuhun sai antaa ideoita, palautetta ja kehitysideoita.

 Tanja Huutonen_live
Osa esityksistä kuvattiin ja ne on nähtävillä You Tubessa. Kuvattavana toimittaja Tanja Huutonen sekä erikoislääkäri Anu-Maaria Hämäläinen.